Voor jou. Fyzzio.

Voor jou. Sparring partner en leverancier.

Elke dag werk je aan de gezondheid van je klanten. Je maakt ze beter of fitter. Goede zorg staat voorop. En hoe zit het intussen met de gezondheid van je praktijk? Zie je de ruimte om te ondernemen? Fyzzio brengt je verder. Dat doen we met vakinhoudelijke kennis, de beste apparatuur en de zakelijke kant van je praktijk. Jij kiest waar je in wilt groeien, wij helpen je daarbij!

NIEUW! NESA therapie in Nederland.

Chronische vermoeidheid, stressklachten, slapeloosheid, burn-out, neuropathische pijn of overactieve blaas... Voorbeelden van chronische klachten die lastig op te lossen zijn en vragen om een multidisciplinaire aanpak. Het zijn indicaties waarbij het autonome zenuwstelsel is ontregeld, de sympaticus de overhand neemt en de nervus vagus te laag in activiteit is. Dit vraagt om ‘adaptatie van het autonome zenuwstelsel’. NESA therapie is een effectieve en pijnloze behandeling die de balans kan herstellen. 

Kans voor ondernemers in de zorg.

NESACLINICS® is een formule van Fyzzio, met een landelijk netwerk van behandelcentra voor NESA therapie. De formule biedt zorgondernemers een gezonde bedrijfsvoering met loon naar werken.

Populaire producten

Fyzzio helpt jou bij het opdoen van kennis

We herkennen het allemaal. De wereld om ons heen verandert snel. Digitale ontwikkelingen, therapeutische ontwikkelingen, evidentie, ontwikkelingen op het gebied van fysiotherapie apparatuur. Allemaal belangrijk, ook voor ons vakgebied. Maar hoe houd je het allemaal bij naast jouw drukke baan? Fyzzio helpt je hierbij. Wij zetten relevante informatie en actualiteiten voor je op een rij. Bekijk onze kennisbank met literatuur, blogs en video's!

Bekijk de kennisbank

Actueel bij Fyzzio

De opleidingen van Fyzzio

De echte waarde van jouw fysio apparatuur wordt uiteindelijk bepaald door jou! Onze opleidingen brengen jou direct een stap verder, vanuit elk niveau en in jouw eigen tempo. Tijdens de cursussen echografie, shockwave therapie, flywheel training en percutane electrolyse leer je over de nieuwste internationaal beschikbare informatie, tips & tricks. En ook na de cursusdag helpen we jou verder via (o.a. online) coaching.

Onze cursussen worden gegeven in het NT-e in Vianen.

Lees meer over de opleidingen