gymna PRO with tagline

NIEUW! gymna.PRO behandeltafels 

Met de nieuwe gymna.PRO behandelbanken zet Gymna een nieuwe standaard. Een prachtig design, functioneler, stabieler en veiliger dan ooit. Je kiest jouw bank en maakt deze op maat met functionaliteit die jij graag gebruikt!

Video

Naast een prachtig design biedt de gymna.PRO veel extra opties, die je naar persoonlijke wens selecteert. Onderstaand een korte opsomming van de opties, voor een compleet overzicht adviseren we je de brochure te downloaden.

Kom kijken en vergelijken in Vianen

Wil jij deze of een andere behandelbank komen bekijken? Klik hier voor de data waarop je zonder afspraak onze showroom in Vianen binnen kunt lopen. Wij helpen je dan graag met het samenstellen van jouw ideale behandelbank.

Kussens passend bij jouw specialisme

Linear vs Progressief kussen

Standaard zijn de banken uitgerust met een Linear kussen, soepel en comfortabel. Optioneel kun je kiezen voor een Progressief kussen met stevige duo-polstering. De progressieve weerstand van dit kussen maakt het ideaal voor manuele therapie.

Constant Patient Position (patent aangevraagd)

De alle modellen gymna.PRO is liggen en zitten mogelijk zonder dat de patiënt met het hoofd naar het voeteneinde hoeft te draaien. Uniek en gepatenteerd door Gymna! Klik voor meer uitleg >

constant patient positioning2

Eén-klik systeem voor armsteunen (patent aangevraagd)

De twee armsteunen worden door de therapeut met één klik gelijktijdig naar beneden gebracht en licht gekanteld voor een meer ontspannen nek- en schouderzone in buikligging. Klik voor meer uitleg >

gymna.PRO armsupports sfeer

 

Kussenverwarming voor maximaal patiëntencomfort

Verwarmde bladdelen zijn erg prettig voor jouw patiënt. Wanneer deze met ontblote lichaamsdelen op een koude behandelbank moet plaatsnemen kan deze moeite hebben met ontspannen.

LED pakket voor extra sfeer in jouw praktijk

Het LED-pakket creëert een aangename en sfeervolle verlichting onder het frame. Je past de kleur en helderheid eenvoudig aan d.m.v. een draadloze afstandsbediening. Klik voor meer uitleg >

gymna.PRO led

Gymna Stability Profile

Minimale buiging en beweging onder belasting door de solide en stabiele constructie. De stabielste behandelbank ter wereld, geschikt voor stevige manipulaties.

Praktijkfoto gymna.PRO 2

Ergomax afwasbaar gezichtskussen

Een zacht, naadloos, waterbestendig en wasbaar gezichtskussen, ergonomisch gevormd en voorzien van een hartvormige opening die ogen en mond vrijlaat.

Versmallingssteunen voor een goede werkhouding

De grote versmallingssteunen bieden veel ruimte voor de therapeut om een goede werkhouding aan te nemen dichtbij de patiënt.

versmallingssteunen ingeklapt

Intelligent hoogteverstellingssysteem i-control

Met de elektrische rondom hoogteverstelling kun je vanuit iedere positie de hoogte van de bank nauwkeurig instellen.

Geheugen voor hoog-laag verstelling

Met de programmeerbare geheugenfunctie stel jij 3 voorkeurshoogtes in. Met een druk op de knop bedien je het geheugen.

Extra motoren voor bediening van de bladdelen

De elektrische bladverstelling maakt het verstellen van de bladdelen eenvoudig. De patiënt kan blijven liggen of zitten terwijl jij zonder moeite de gewenste positie instelt.

Safe Motion Detection (patent aangevraagd)

Voorkomt dat patiënten en therapeuten in het hoogte-verstellingsmechanisme bekneld kunnen raken. Klik voor meer uitleg >

Batterij voor werken zonder netvoeding

De batterij biedt je de mogelijkheid om te werken zonder netvoeding.

 

Bekijk alle gymna.PRO banken

Bekijk alle Gymna behandeltafels






Deel dit met een collega: