Waarom een echografietoestel aanschaffen bij Fyzzio?

Waarom een echografietoestel aanschaffen bij Fyzzio?

Het is belangrijk dat het apparaat goed aansluit bij jouw wensenlijst. Laat je hierover dus goed informeren. Onze adviseurs en de docenten van het opleidingscentrum kunnen je alle ins en outs van de verschillende toestellen vertellen. Wij hebben een breed aanbod aan echografieapparaten dat is afgestemd op de behoefte van de fysiotherapeut. 

Opleiding en ondersteuning

Fyzzio heeft een eigen opleidingscentrum, het NT-e. Hier worden het hele jaar door echografieopleidingen op elk niveau aangeboden. Tijdens deze opleidingen worden dezelfde apparaten gebruikt als die je bij Fyzzio kunt aanschaffen. Zo werk jij altijd met het apparaat dat jij zelf in de praktijk hebt staan. Wij bieden hier ook gratis oefendagen onder leiding van een docent en een Facebook mentorgroep waar je jouw vragen/casussen altijd voor kunt leggen aan collega echografisten en onze docenten.

Service

Koop je bij ons een echoapparaat, dan wordt deze altijd persoonlijk afgeleverd. We gaan pas weg als alles werkt en is aangesloten op het netwerk zodat jij direct aan de slag kunt. Mochten er onverhoopt problemen zijn dan zorgen onze servicemonteurs ervoor dat jij snel en vakkundig geholpen wordt. Denk hierbij aan software updates, reparatie of een vervangend toestel. 

Bekijk alle echografie apparatuur

 


Deel dit met een collega: