Epte® percutane electrolyse

Producten Opleidingen Kennis Ondernemen

Epte® percutane electrolyse

Epte is een innovatieve behandelvorm voor de behandeling van chronische tendinopathieën. Epte behoort tot de nieuwe groep 'minimaal invasieve echografische procedures'. De behandeling wordt onder geleide van echo uitgevoerd, duurt kort, is efficiënt en opvallend effectief.

Praktisch gezien bestaat de Epte therapie uit enkele behandelsessies waarbij een acupunctuur- of dry needle-naald onder echogeleiding naar het aangedane gebied gebracht. Door het Epte apparaat wordt met een lage intensiteit de elektrische stroom toegediend. Dit zet een aantal chemische en fysiologische processen in gang die leiden tot weefselherstel. 

Epte centra Nederland                                                          Epte centra in Nederland.

Wat is Epte en hoe werkt het?    Veelgestelde vragen Epte

Populaire Epte apparatuur

Opleidingen Epte

Het toepassen van Epte kan alleen als je er goed in bent opgeleid! In ons opleidingscentrum NT-e bieden wij opleidingen om Epte op veilige en effectieve wijze in te zetten. Er is voor Epte een basis- én een verdiepingsopleiding. De Epte behandeling vindt plaats onder echogeleiding, ook daarvoor biedt Fyzzio een passende voorbereiding met de '5 pezen dag MSU-echografie'. Maar ook voor flankerend beleid bij tendinopathieën zoals bijv. flywheel training voor de beïnvloeding van pijn, weefselstructuur en spierfunctie zijn er opleidingen. Kijk voor alle opleidingen op de website van het NT-e.

 

NTe PoweredByFyzzio versie B RGB

Opleidingen in het NT-e

Vergroot jouw kennis over Epte

Fysiotechniek literatuur - Fyzzio
Epte

Literatuur

Fysiotechniek blogs - Fyzzio
Epte

Blogs

Fysiotechniek videos - Fyzzio
Epte

Video's

Fysiotechniek vakartikel - Fyzzio
Epte

Vakartikel

Waarom kiezen voor Fyzzio?

Als behandelaar ben je vanzelfsprekend geïnteresseerd in de effecten van jouw behandeling op de klachten van jouw patiënt. Maar je bent natuurlijk ook ondernemer!  Fyzzio helpt je bij het rendabel maken van jouw investering, én zorgt dat je vakinhoudelijk getraind bent en doorgroeit, bijv. tot spier-pees specialist. 

Door een scherpe positionering verdien je de investering gegarandeerd terug. Hoe je dit alles kunt bereiken, daar helpt Fyzzio je bij!

Wat houdt het spier-pees specialisme in? 

Ondernemersaspecten