Fysiotechniek; zoveel mogelijk evidence-based!

Elke therapeut worstelt met de vraag: 'hoe integreer ik evidence based handelen in mijn dagelijkse praktijk'? De voortschrijdende wetenschap, met in haar kielzog een keur van behandelmethoden, maakt het nemen van de juiste therapeutische beslissing voor jou niet eenvoudiger. Tegelijk wordt van je verlangd dat je de keuze voor een bepaalde behandelmethode met harde onderzoeksgegevens kunt onderbouwen.

Fyzzio komt je in dit moderne dilemma te hulp met zoveel mogelijk actuele en evidence based therapievormen. EPTE therapie is daar een voorbeeld van.

EPTE, hét middel bij hardnekkige tendinopathieën? Veelgestelde vragen EPTE therapie

Populaire fysiotechniek apparatuur

Opleidingen EPTE therapie

EPTE is een therapievorm bedoeld voor de behandeling van chronische tendinopathieën van de fascia plantaris, achillespees, patellapees, gezamenlijke extensorenpees van de elleboog, de supraspinatus en de adductor longus pees die niet herstellen door andere therapievormen. Praktisch gezien is het een behandeling waarbij er een acupunctuur of dry needle naald onder echogeleiding naar het aangedane gebied wordt gebracht en er een galvanische stroom op wordt gezet. Dit zet een aantal chemische en fysiologische processen in gang die kunnen helpen om een vicieuze cirkel te doorbreken. Deze behandeling valt binnen het domein van de fysiotherapie, maar je moet er wel voor opgeleid worden. Fyzzio biedt meerdere opleidingen EPTE, deze worden gegeven in het NT-e in Vianen. 

NTe PoweredByFyzzio versie B RGB

2-daagse Basisopleiding EPTE

Vergroot jouw kennis over fysiotechniek

Fysiotechniek literatuur - Fyzzio
Fysiotechniek

Literatuur

Fysiotechniek blogs - Fyzzio
Fysiotechniek

Blogs

Fysiotechniek videos - Fyzzio
Fysiotechniek

Video's

Fysiotechniek vakartikel - Fyzzio
Fysiotechniek

Vakartikel

Waarom kiezen voor Fyzzio?

Als behandelaar ben je vanzelfsprekend geïnteresseerd in de effecten van jouw behandeling op de klachten van jouw patiënt. Maar je bent natuurlijk ook ondernemer!  Fyzzio helpt je bij het rendabel maken van jouw investering, én zorgt dat je vakinhoudelijk getraind bent.

Door een scherpe positionering verdien je de investering gegarandeerd terug. Hoe je dit alles kunt bereiken, daar helpt Fyzzio je bij!

Ondernemersaspecten