Fysiotechniek; zoveel mogelijk evidence-based!

Het toedienen van fysische prikkels door middel van fysiotechniek kan het behandelresultaat bij uiteenlopende aandoeningen positief beïnvloeden. Fyzzio heeft veilige en duurzame fysio apparaten van het merk Gymna in het assortiment, waarmee je aan iedere patiënt een optimale behandeling kunt aanbieden.

 

 

Populaire fysiotechniek apparatuur

Opleidingen Fysiotechniek

Het toepassen van sommige fysische applicaties vraagt om bijpassende scholing. In ons opleidingscentrum NT-e bieden wij opleidingen aan die nodig zijn om de fysiotechniek op veilige en juiste wijze in te zetten tijdens de behandeling van jouw patiënten. Zo bieden we voor percutane electrolyse een Basis- en Expertopleiding, waarin je leert werken met percutane electrolyse onder echogeleiding. Kijk voor alle opleidingen op de website van het NT-e.

 

NTe PoweredByFyzzio versie B RGB

2-daagse Basisopleiding Epte electrolyse

Vergroot jouw kennis over fysiotechniek

Fysiotechniek literatuur - Fyzzio
Fysiotechniek

Literatuur

Fysiotechniek blogs - Fyzzio
Fysiotechniek

Blogs

Fysiotechniek videos - Fyzzio
Fysiotechniek

Video's

Fysiotechniek vakartikel - Fyzzio
Fysiotechniek

Vakartikel

Waarom kiezen voor Fyzzio?

Als behandelaar ben je vanzelfsprekend geïnteresseerd in de effecten van jouw behandeling op de klachten van jouw patiënt. Maar je bent natuurlijk ook ondernemer!  Fyzzio helpt je bij het rendabel maken van jouw investering én zorgt dat je vakinhoudelijk getraind bent.

Door een scherpe positionering verdien je de investering gegarandeerd terug. Fyzzio helpt je om dit te bereiken!

Ondernemersaspecten