countdownmail.com

Profiteer nú van maximaal voordeel!

Fyzzio EJ actievisual2 fc 72dpi

1. Scherp geprijsde demo-apparatuur

Naast nieuwe apparatuur hebben we ook nog enkele prachtige jong gebruikte demo-apparaten. Deze zijn gebruikt voor een demonstratie, tijdens opleiding of op beurzen en zijn nu extra aantrekkelijk geprijsd!

Bekijk alle demo-apparaten

Wacht niet te lang, want OP = OP !

2. Prijsvoordeel op combinatie pakketten

Bied de beste zorg bij vrijwel elk spier-pees probleem met echografie, shockwave therapie, percutane electrolyse en flywheel training. 

Het voordeel dat we je bieden is afhankelijk van het type toestel, de configuratie van jouw bestelling en persoonlijke wensen bijv. ten aanzien van het opleidingstraject. Neem contact met ons op, dan doen we jou een persoonlijk aanbod!

Deze producten zijn nu extra voordelig!

Fyzzio EJ Actie afb4x fc 1910v2 1 72dpi
Meer info

Fyzzio EJ Actie afb4x fc 1910v2 2 72dpi
Meer info

Fyzzio EJ Actie afb4x fc 1910v2 3 72dpi
Meer info

Fyzzio EJ Actie afb4x fc 1910v2 4 72dpi
Meer info

3. Inclusief opleidingen

Met de aanschaf van apparatuur alleen ben je er nog niet. Vanzelfsprekend hoort bij een specialisatie ook intensieve scholing. Dit is nodig om alle onderdelen professioneel en verantwoord in te zetten. Deze opleidingen zijn onderdeel van ons aanbod en worden verzorgd door de experts van het NT-e in Vianen.

5MK33814A4 

4. Fiscaal voordeel

Stilstand is achteruitgang. Dat geldt voor jouw patiënten, maar zeker ook voor jouw praktijk. Daarom stimuleert de overheid vernieuwing. Met als verrassend resultaat dat de netto-investering onderaan de streep altijd meevalt. Nu is de ideale tijd om voor het einde van het jaar nog te investeren, dus waar wacht je nog op?! 

 Fyzzio EJ Actie Reken vb 800px 1910v2 300dpi

 Bel of mail ons om een afspraak te maken. We ontvangen je graag in onze Fyzzio Store in Vianen of komen naar jou toe voor een persoonlijk advies in jouw praktijk.

0347 745050        info@fyzzio.nl

Deze actieperiode loopt t/m 31 dec 2019


Deel dit met een collega: