Gymna leverancier in Nederland

Fyzzio was meer dan 25 jaar leverancier van Gymna in Nederland!

Fyzzio was meer dan 25 jaar leverancier van Gymna producten. Tot 2012 was onze bedrijfsnaam zelfs 'GymnaUniphy', waarna we als Fyzzio verder gingen.

Fyzzio heeft het merk Gymna in Nederland groot gemaakt; zo leverden we duizenden Gymna behandelbanken voor de fysiotherapiepraktijk en verkochten we duizenden apparaten voor elektrotherapie, fysiotechniek en percutane electrolyse.

Per 1 januari 2022 beëindigden Fyzzio en Gymna hun samenwerking. Wel zal Fyzzio verkoop van het electrolyse toestel Gymna Acure continueren en haar voorraad van Gymna producten uitverkopen, waaronder aantrekkelijk geprijsde demo-apparatuur. Houd daarvoor deze website en onze nieuwsbrieven in de gaten!

Fyzzio wil van alles alleen het beste aanbieden. Daarom werken wij voor al onze productgroepen met gespecialiseerde bedrijven die het beste zijn in hun vakgebied. Denk hierbij aan Storz Medical voor shockwave, Vinno en Canon voor echografie, Ergo-fit en Dyaco voor cardio, Desmotec voor flywheel, Gymna voor electrolyse...

Voor behandelbanken hebben wij gekozen voor het topmerk Naggura, met geweldige banken met veel functionaliteit voor een hele aantrekkelijke prijs en 5 jaar garantie.

SWOP muziekbox en verlichting

Kortom: wij hebben van alles het beste en meest gespecialiseerde merk! 

Met een grote showroom centraal in het land (Vianen), 4 ervaren klantadviseurs en een serviceteam van 4 personen bieden we onze klanten maximale ondersteuning zowel vooraf als na verkoop. 

Vanzelfsprekend blijven we met veel plezier en maximale inzet onderhoud plegen en service verlenen, ook aan alle Gymna producten.


Deel dit met een collega: