Gymna leverancier in Nederland

Fyzzio, al meer dan 25 jaar leverancier van Gymna in Nederland!

logo fel rood 500px2

Bekijk alle Gymna producten

Fyzzio was meer dan 25 jaar leverancier van Gymna producten. Tot 2012 was onze bedrijfsnaam zelfs 'GymnaUniphy', waarna we als Fyzzio verder gingen.

Fyzzio heeft het merk Gymna in Nederland groot gemaakt; zo leverden we duizenden Gymna behandelbanken voor de fysiotherapiepraktijk en verkochten we duizenden apparaten voor elektrotherapie, fysiotechniek en percutane electrolyse. Sterker nog, enkelen van onze medewerkers stonden aan de basis van belangrijke innovaties in deze therapievormen en producten en hielpen mee met de ontwikkeling ervan. Fyzzio kent de Gymna producten dus van haver tot gort ;-)

Met een grote showroom centraal in het land (Vianen), 4 ervaren klantadviseurs en een serviceteam van 4 personen bieden we onze klanten maximale ondersteuning zowel vooraf als na verkoop. 

Per 1 januari 2022 beëindigen Fyzzio en Gymna hun samenwerking. Wel zal Fyzzio haar voorraad van Gymna producten verkopen. Houd daarvoor onze website en nieuwsbrieven in de gaten! 

Vanzelfsprekend blijven we met veel plezier en maximale inzet onderhoud plegen en service verlenen aan alle Gymna producten.

Vrijblijvend adviesgesprek

Wil je je laten adviseren of sparren met een van onze adviseurs? Uit onderzoek blijkt dat meer dan 80% van de praktijkplannen verbetert na een (vrijblijvend) gesprek met een rayon manager van Fyzzio. Tijdens het adviesgesprek:

-> Nemen we jouw ideeën, wensen en praktijkdoelen door.
-> Maken we een inventarisatie van jouw plannen en adviseren je daarover.
-> Ontvang je een maatwerk offerte met evt. een leasingregeling erin verwerkt.
-> Geven we je een exploitatie overzicht van jouw investering. 

Ik wil me graag laten adviseren


Deel dit met een collega: