countdownmail.com

Profiteer nú nog van maximaal voordeel!

Fyzzio FyzzioSale prodgrp visual 1710v1b

1. Scherp geprijsde demo-apparatuur

Wij hebben voor jou enkele prachtige jong gebruikte demo-apparaten. Deze zijn slechts gebruikt bij demonstratie, voor opleiding of tijdens beurzen en zijn nu extra aantrekkelijk geprijsd!Fyzzio SpierPees prodgrp visual 1710 600x600 72dpi

Wacht niet te lang, want OP = OP !

0347 745050        info@fyzzio.nl

2. Prijsvoordeel op combinatie pakketten

Bied de beste zorg bij vrijwel elk spier-pees probleem met echografie, shockwave therapie, Epte electrolyse en flywheel training. Combineer jij meerdere onderdelen? Dan doen we jou een extra scherp aanbod!

Diagnostiek- en therapievormen die onderdeel zijn van het spier-pees specialisme

3. Inclusief spier-pees opleidingen

Met de aanschaf van apparatuur alleen ben je er nog niet. Vanzelfsprekend hoort bij een specialisatie ook intensieve scholing. Dit is nodig om alle onderdelen professioneel en verantwoord in te zetten. Deze opleidingen zijn onderdeel van ons aanbod en worden verzorgd door de experts van het NT-e.

5MK31165 LR2

 

4. Fiscaal voordeel

Stilstand is achteruitgang. Dat geldt voor jouw patiënten, maar zeker ook voor jouw praktijk. Daarom stimuleert de overheid vernieuwing. Met als verrassend resultaat dat de netto-investering onderaan de streep altijd meevalt. Nu is de ideale tijd om voor het einde van het jaar nog te investeren, dus waar wacht je nog op?! 

Rekenvoorbeeld Fyzzio SALE 2018

 Bel of mail ons om een afspraak te maken. We ontvangen je graag in Vianen in onze Fyzzio Store of komen naar jou toe voor een persoonlijk advies in jouw praktijk.

0347 745050        info@fyzzio.nl

Deze actieperiode loopt t/m 31 dec 2018


Deel dit met een collega: