Revalidatie én medische fitness door fysio's

Jij bent als fysiotherapeut dé behandelaar van revaliderende patiënten. Daarnaast is er een grote groep patiënten (of cliënten) die heel graag onder begeleiding van een deskundige wil werken aan de verbetering van hun conditie en kracht.

Fyzzio levert cardio- en krachtapparatuur die bij uitstek geschikt is voor gebruik in de fysiopraktijk. Daarnaast bieden we met FyzzioKinetic toestellen met baanbrekende weerstandsvormen voor de training van spierfunctie en core stability. Omdat FyzzioKinetic nieuw is en er zoveel over te vertellen valt, geven we hier extra uitleg over.

Hoe werkt vliegwieltraining? Wat is een FyzzioKinetic Centrum?

Populaire medische fitness apparatuur

Opleidingen medische fitness

De toepassing van flywheeltraining is niet heel complex, maar je moet er wel voor opgeleid worden om de trainingsvorm te doorgronden en efficiënt te kunnen toepassen. Daarom biedt Fyzzio flywheel opleidingen (theorie en praktijk) die jou helpen bij een snelle leercurve en een kwalitatief goede behandeling. Daarbovenop bieden we allerlei extra hulp. Niet alleen op het gebied van de therapievorm zelf, maar ook in de marketing ervan! Alle opleidingen worden gegeven in het het Nationaal Trainingscentrum echografie (NT-e).

NTe PoweredByFyzzio versie B RGB

Opleidingen in het NT-e Welke marketinghulp biedt Fyzzio?

Vergroot jouw kennis over medische fitness

Medische fitness literatuur - Fyzzio
Medische fitness

Literatuur

Medische fitness blogs - Fyzzio
Medische fitness

Blogs

Medische fitness videos - Fyzzio
Medische fitness

Video's

Medische fitness vakartikel - Fyzzio
Medische fitness

Vakartikel

Waarom kiezen voor Fyzzio?

Als behandelaar ben je vanzelfsprekend geïnteresseerd in de effecten van jouw trainingsmethoden op de klachten van jouw patiënt. Maar je bent natuurlijk ook ondernemer! Fyzzio helpt je met de keuze voor het juiste medische fitness apparatuur en opleiding(en). Daarnaast wil jij jouw centrum positioneren als expertise centrum voor het bewegingsapparaat, zowel naar patiënten als verwijzers.

Door een scherpe positionering verdien je de investering gegarandeerd terug. Hoe je dit alles kunt bereiken, daar helpt Fyzzio je bij!

Ondernemersaspecten