Revalidatie én medische fitness door fysio's

Jij bent als fysiotherapeut dé behandelaar van revaliderende patiënten. Daarnaast is er een grote groep patiënten (of cliënten) die heel graag onder begeleiding van een deskundige wil werken aan de verbetering van hun conditie en kracht.

Fyzzio levert cardio- en krachtapparatuur die bij uitstek geschikt is voor gebruik in de fysiopraktijk. Daarnaast bieden we met FyzzioKinetic toestellen met baanbrekende weerstandsvormen voor de training van spierfunctie en core stability. Omdat FyzzioKinetic nieuw is en er zoveel over te vertellen valt, geven we hier extra uitleg over.

 

Hoe werkt vliegwieltraining? Wat is een FyzzioKinetic Centrum?

Populaire medische fitness apparatuur

Opleidingen medische fitness

De toepassing van flywheeltraining is niet heel complex, maar je moet er wel voor opgeleid worden om de trainingsvorm te doorgronden en efficiënt te kunnen toepassen. Daarom biedt Fyzzio flywheel opleidingen (theorie en praktijk) die jou helpen bij een snelle leercurve en een kwalitatief goede behandeling. Daarbovenop bieden we allerlei extra hulp. Niet alleen op het gebied van de therapievorm zelf, maar ook in de marketing ervan! Alle opleidingen worden gegeven in het het Nationaal Trainingscentrum echografie (NT-e).

NTe PoweredByFyzzio versie B RGB

Opleidingen in het NT-e Welke marketinghulp biedt Fyzzio?

Vergroot jouw kennis over medische fitness

Medische fitness literatuur - Fyzzio
Medische fitness

Literatuur

Medische fitness blogs - Fyzzio
Medische fitness

Blogs

Medische fitness videos - Fyzzio
Medische fitness

Video's

Medische fitness vakartikel - Fyzzio
Medische fitness

Vakartikel

Waarom kiezen voor Fyzzio?

Het vergroten van de belastbaarheid is noodzakelijk om klachten bij jouw patiënten te verhelpen of voorkomen. Dit doe je met de juiste medische fitness apparatuur en up-to-date kennis van trainingsmethoden. Maar tegelijkertijd ben je ondernemer! Fyzzio helpt je bij keuze voor de meest geschikte medische fitness apparatuur en bijbehorende opleiding(en). Ook adviseren we jou met de positionering van jouw centrum als expertise centrum voor klachten aan het bewegingsapparaat. Samen kijken we hoe we de oefenzaal optimaal kunnen laten renderen. Wij denken graag met je mee!

Ondernemersaspecten