FyzzioKinetic Centrum

Communiceer jouw specialisatie!

FyzzioKinetic geeft je een specialisatie. Je toont de kracht van deze specialisatie het beste als je de formule positioneert in een speciaal gereserveerde zone, als FyzzioKinetic Centrum.  Een 'Shop in een Shop'. Dat is onderscheidend en heel herkenbaar voor jouw patiënt!

In deze video vertelt Erwin van der Woerdt van Fysiopraktijk Axis wat FyzzioKinetic voor hun praktijk betekent:

video referentie

Opvallende positionering brengt de juiste communicatie

FyzzioKinetic bestaat uit drie verschillende apparaten. Met deze 3 apparaten samen heb je  een compleet functioneel trainingscentrum, het FyzzioKinetic Centrum. En dat moeten jouw patiënten en klanten weten.

In overleg met jouw contactpersoon van Fyzzio wordt er een plan gemaakt voor een mooie uitwerking van jouw ruimte. Fyzzio ontwerpt de prachtige grafische wand en zorgt dat deze wordt aangebracht.

FyzzioKinetic centrum

Effectiever dan traditionele krachttraining

Simpelweg trainen op absolute kracht is in de moderne functionele training achterhaald. Drie series met 10 herhalingen zijn niet langer de norm. Veel belangrijker zijn zaken als spiervermogen, de verrichte arbeid en de verkortings- en verlengingssnelheden waarmee getraind wordt. Flywheel- of Kinetic training sluit hier perfect op aan. Onderzoek laat zien dat hiermee resultaten worden behaald die superieur zijn aan de resultaten van traditionele krachttraining met (losse) gewichten.

SmartCoach analyse- en meetsysteem

De SmartCoach software toont jouw klant zijn of haar progressie en geeft jou de benodigde informatie om het juiste trainingsprogramma te maken en de voortgang te evalueren.
Het geeft dus een schat aan informatie. Ook begeleidt het de klant of patiënt bij een juiste uitvoering van de training.

video Smart coach

Nieuwe innovatieve weerstandsvormen

Het succes van FyzzioKinetic zit in de unieke en gepatenteerde producten die een heel specifieke weerstandsvorm bieden. Elke beweging, elke oefening en elke serie is effectiever dan bij traditionele toestellen of (losse) gewichten. Concentrisch en excentrisch maakt jouw patiënt voltreffers. En omdat excentrisch trainen binnen jouw vak echt een thema is, wordt FyzzioKinetic succesvol toegepast in vele centra wereldwijd. Zowel in de topsport als revalidatie.

Drie FyzzioKinetic toestellen

FyzzioKinetic apparatuur van Fyzzio

 


Deel dit met een collega: