ShockMaster software download

Er is per juli 2018 nieuwe software voor de ShockMaster 300 en 500 beschikbaar.

De gebruikersinterface is verbeterd en er zijn enkele nieuwe behandelprotocollen toegevoegd. Je kunt ook de nieuwe brochure downloaden om alle features van de ShockMaster 300 en 500 te bekijken.

Hoe installeer je de software zelf op je eigen toestel? Download eerst de instructie.

ShockMaster 500

ATTENTIE: mocht je het patiëntengeheugen van de Shockmaster 500 in gebruik hebben, volg dan stap 1 van onderstaande instructie om het geheugen over te zetten. Werk verder alle stappen in de instructie af vanaf stap 2.2.

Instructie software installatie ShockMaster 500

ShockMaster 300

Download de software vanaf deze pagina en volg onderstaande instructie vanaf stap 1.2.

Instructie software installatie ShockMaster 300

Download de software

Je kunt hier de software downloaden, selecteer het juiste toestel.

ShockMaster 500 software versie 6.03

ShockMaster 300 software versie 6.04

Pak een LEGE usb stick en unzip het bestand naar de usb stick. Steek de usb stick in het toestel en volg de instructies op het scherm of in de bovenstaande instructie.

Vragen?

Wanneer je vragen hebt, kun je vanzelfsprekend contact opnemen met Fyzzio.

Bel Fyzzio    Mail Fyzzio

Deel dit met een collega: