Fyzzio voorheen GymnaUniphy

Van GymnaUniphy naar Fyzzio

En onze keuzes voor de beste merken...

De bedrijfsnaam van Fyzzio was tot 2012 'GymnaUniphy'. Daarna gingen we als Fyzzio verder. De naam GymnaUniphy zoekt nu eenmaal niet lekker online ;-)

Fyzzio heeft veel producten uit de 'Gymna Uniphy stal' in Nederland groot gemaakt; zo leverden we duizenden behandelbanken voor de fysiotherapiepraktijk en verkochten we heel veel apparaten voor elektrotherapie, fysiotechniek en percutane electrolyse. 

Fyzzio wil van alles alleen het beste aanbieden. Daarom werken wij inmiddels voor al onze productgroepen met gespecialiseerde bedrijven die het beste zijn in hun vakgebied. Denk hierbij aan:

Voor behandelbanken hebben wij gekozen voor het topmerk Naggura, met geweldige banken met veel functionaliteit voor een hele aantrekkelijke prijs en 5 jaar garantie.

behandeltafels en behandelbanken van fyzzio voorheen bekend als gymna uniphy4   echografie apparaten van fyzzio voorheen bekend als gymna uniphy4 

shockwave apparaten van fyzzio voorheen bekend als gymna uniphy   gymna electrolyse acure 250 voor epte therapie van fyzzio voorheen bekend als gymna uniphy2

medische fitness van fyzzio voorheen bekend als gymna uniphy   flywheel training van fyzzio voorheen bekend als gymna uniphy

Kortom: wij hebben van alles het beste en meest gespecialiseerde merk! 

Met een grote showroom centraal in het land (Vianen), 4 ervaren klantadviseurs en een serviceteam van 4 personen bieden we onze klanten maximale ondersteuning zowel vooraf als na verkoop. 

Vanzelfsprekend verlenen wij met plezier en maximale inzet onderhoud en service verlenen.


Deel dit met een collega: