Behandeltafels voor fysio's

Alle producten Ondernemen

Naggura behandeltafels, 3 x beter!

Fyzzio is al jaren op een missie om fysiotherapie te verbeteren. Dat bewijzen we al jaren met hoogwaardige behandeltafels, fysiotherapie apparatuur en vakinhoudelijke kennis. 

Daarom zijn we erg blij met het exclusieve Nederlandse dealerschap van Naggura behandeltafels. De meest functionele, meest hygiënische en mooiste behandeltafels voor jouw praktijk met de aller-allerlangste garantie. Naggura behandeltafels zijn heel aantrekkelijk geprijsd; betere kwaliteit kun je niet krijgen voor dit geld. Naggura is onze volgende stap om jouw praktijk verder te verbeteren.

Bekijk hier waarom onze behandeltafels 3 x beter zijn én de tijdelijke introductie-aanbieding bij alle modellen. Ook kun je daar de prijslijst en brochures downloaden.

Bekijk alle behandeltafels

Populaire behandelbanken fysiotherapie

Beter voor jouw portemonnee

Een Naggura is standaard voorzien van alle opties. Terwijl de prijs heel aantrekkelijk is. Ook de lange garantie is standaard: maar liefst 5 jaar op de tafel en 3 jaar op de bekleding. Een betere behandeltafel is er voor dit geld niet te krijgen. Dat is pas zorgeloos werken. 

Je kunt een behandeltafel ook maandelijks betalen via leasing. Zo heb je al voor 46,- per maand een 3-delige Naggura SWOP in jouw praktijk. Je least deze dan gedurende 5 jaar en aan het einde van de leaseperiode is de bank van jou! interessant optie, vind je niet? Neem gerust contact met ons op om het door te spreken.

Ondernemersaspecten behandelbanken