Behandelbanken voor fysio's

Producten Ondernemen

Behandeltafels Naggura bij Fyzzio

Markant, eigenzinnig en kunstzinnig. Uit Barcelona. Overeenkomsten tussen Gaudi en het merk Naggura. Een geheel eigen stijl zonder de functie uit het oog te verliezen. Sterker nog, met vele leuke en handige extra elementen t.o.v. de 'standaard' behandelbanken. En dat voor een gunstige prijs!

Bekijk alle behandeltafels

Kies de Naggura die bij je past!

Naggura biedt 2 series en modellen, voor iedere wens en budget is er een oplossing:

SWOP behandelbanken: Multifunctioneel en uiterst flexibel. Standaard met twee motoren voor hoogte- en pli-verstelling. Buitengewone banken met een buitengewoon design.

N'RUN behandelbanken: Een zeer complete en stabiele toptafel met drie- of vijfdelig ligvlak, en eventuele versmallingssteunen. Voor manuele therapie kun je voor stevige manipulatie kussens kiezen.

Populaire behandelbanken fysiotherapie

Beter voor jouw portemonnee

Een Naggura is standaard voorzien van alle opties. Terwijl de prijs heel aantrekkelijk is. Ook de lange garantie is standaard: 3 jaar op de tafel en bekleding. Een betere behandelbank is er voor dit geld niet te krijgen. Dat is pas zorgeloos werken. 

Je kunt een behandelbank ook maandelijks betalen via leasing. Zo heb je al voor 52,- per maand een 3-delige Naggura SWOP in jouw praktijk. Je least deze dan gedurende 5 jaar en aan het einde van de leaseperiode is de bank van jou! Interessante optie, vind je niet? Neem gerust contact met ons op via info@fyzzio.nl of 0347 745050 om het door te spreken.

De kosten en baten van behandeltafels