NT-e opleidingen

De opleidingen van Fyzzio, daar word je beter van!

Met de aanschaf van een product ben je er nog niet. Fyzzio heeft een ruime keuze aan professionele, post hbo-opleidingen. De cursussen worden gegeven door deskundige docenten in het NT-e in Vianen. Fysiotherapeuten en andere (para-)medici worden er klaargestoomd voor de praktijk van morgen. Het NT-e zorgt ervoor dat jij op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied!

Bekijk alle opleidingen in het NT-e

Verschillende niveau's

Het NT-e richt zich vooral op opleidingen ter verbetering van diagnostiek en behandeling van musculoskeletale aandoeningen. Er vinden bijna dagelijks opleidingen plaats, deze richten zich op Basis, Gevorderd of Expert niveau.

De opleidingen zijn up-to-date, geaccrediteerd, praktijkgericht en besteden aandacht aan de plek binnen het totale behandelplan.

Docenten NT-e

Het docententeam bestaat uit zeer ervaren en gespecialiseerde fysiotherapeuten, radiologen, huisartsen en ondernemers binnen de fysiotherapie. Zij zien dezelfde patiënten en krijgen te maken met dezelfde casuïstiek en problemen als jij. Deze schat aan praktijkervaring delen zij graag met jou. 

Het opleidingsaanbod is dusdanig samengesteld dat we voor elk niveau een passende opleiding kunnen bieden. Daarnaast bieden we speciale Facebook mentorgroepen die de mogelijkheid bieden om vragen te stellen of casussen te bespreken met je collega-fysiotherapeuten en docenten.  

Schaf je apparatuur bij Fyzzio aan, dan kun je gebruik maken van gratis oefendagen in het NT-e. Onder begeleiding van docenten verbeter je hier jouw echografie vaardigheden. 

"Het NT-e biedt hoogwaardige opleidingen, gedoceerd door professionals uit de praktijk. In een veilige leeromgeving bieden we iedereen een programma op maat en ook buiten de lesdagen om ondersteunen we jouw leerproces. Daar ben ik trots op!"
Niek Vink, manager NT-e

Het NT-e ligt centraal in het land in Vianen en is van alle gemakken voorzien. Zo zijn er twee goed uitgeruste leslokalen en is er voldoende gratis parkeergelegenheid. In het sfeervolle Fyzzio Café spreek je collega's en docenten onder het genot van een heerlijk kopje koffie en een lekkere lunch of avondmaaltijd.

"Ik heb genoten. Goede cursus, didactisch goed gegeven en als (oud)docent mijn complimenten. Menig cursusinstituut kan daar een voorbeeld aan nemen".
Maurice Bannier praktijkhouder en voormalig docent Hogeschool Zuyd, opleiding fysiotherapie

Kwaliteit van de opleidingen 

Het NT-e is officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). Dit houdt in dat het NT-e voldoet aan een strenge kwaliteitscode waardoor o.a. het niveau van het lesmateriaal, accomodatie en docenten gewaarborgd zijn. Waar mogelijk zijn de opleidingen geaccrediteerd door het Kwaliteitshuis Fysiotherapie.

We zien je graag in Vianen!

Naar website NT-e


Deel dit met een collega: