Opleidingen

NT-e; het opleidingscentrum van Fyzzio

Het hebben van een apparaat is slechts een begin om met een therapievorm of echografie te starten. Nog belangrijker is dat je leert om de therapie te geven, dat je de doseringen juist kiest en vooral dat je die aanpast aan de reactie van de patiënt. Tijdens onze NT-e opleidingen leren gespecialiseerde docenten jou alle kneepjes van het vak.

Het NT-e heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een toonaangevend opleidingscentrum op het gebied van echografie, shockwave therapie, flywheeltraining en percutane electrolyse. Tegenwoordig worden er ook andere cursussen gegeven, zoals een speciale opleiding voor fysiotherapeuten voor de marketing van de praktijk. Sinds november 2016 is het NT-e in Vianen gevestigd.

Shockwave opleiding / Echografie opleiding bij NT-e in Vianen

Het NT-e biedt je een dagcursus, een meerdaagse echografie opleiding of een volledig opleidingstraject, aansluitend bij jouw instapniveau en beschikbare tijd. Gratis oefendagen, vaardigheidstraining en internetcoaching zijn onderdeel van ons aanbod.

Video Rob Beekmans

"In de afgelopen jaren bezochten meer dan 3.000 cursisten het NT-e, we schonken meer dan 60.000 koppen koffie en verwenden cursisten met heerlijke lunches. Maar we hadden ook vooral heel veel kennisuitwisseling en plezier".
Niek Vink, manager NT-e

Kwaliteit van de opleidingen

Ons trainingscentrum kent een uitzonderlijke mix van docenten, die jou op elk terrein informeren en uitdagen. De docenten zien dezelfde patiënten als jij, kennen jouw uitdagingen, zijn gelouterd op het terrein waarin ze les geven en overzien meerdere diagnostische en therapeutische terreinen. Als fysiotherapeut, huisarts, professor radiologie, marketing manager of ondernemer inspireren ze jou met hun nieuwste inzichten.

Cursisten beoordelen de NT-e opleidingen met maar liefst gemiddeld een 8,9 en daar zijn we trots op!

Het NT-e is officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). Dit houdt in dat het NT-e voldoet aan een strenge kwaliteitscode met daarin aspecten als zorgvuldigheid, lesmateriaal, gekwalificeerde docenten, faciliteiten, betrouwbaarheid en klachtenafhandeling. Waar mogelijk zijn de opleidingen geaccrediteerd door CKR en Keurmerk Fysiotherapie.

Er zijn enkele interessante artikelen in vakbladen over het NT-e geschreven.

Lees de artikelen     Opleidingen in het NT-e