Training door fysiotherapeuten

Producten Ondernemen Kennis Opleidingen

Medische fitness door fysio's.

Het verbeteren van de belastbaarheid d.m.v. ‘optimal loading’ is een belangrijke factor voor een succesvolle revalidatie. Met de innovatieve weerstandsvorm van de Desmotec flywheel toestellen heb je een uniek tool voor reducering van pijn, remodellering van weefsel en neuromusculaire optimalisatie.

Het Desmotec meetsysteem met bijbehorende software toont jou en jouw patiënten de snelle vooruitgang die Flywheel training merkbaar geeft. Daarnaast levert Fyzzio vanzelfsprekend ook de cardio-apparatuur die je als fysio veelvuldig inzet.

Bekijk de veelgestelde vragen over flywheel training

Populaire Trainingsapparatuur

Ondernemen met flywheel training

Het vergroten van de belastbaarheid is noodzakelijk om klachten bij jouw patiënten te verhelpen of voorkomen. Dit doe je met de juiste trainingsapparatuur en up-to-date kennis van trainingsmethoden. Maar tegelijkertijd ben je ondernemer! Fyzzio helpt je bij keuze voor de meest geschikte apparatuur en bijbehorende opleiding(en). Ook adviseren we jou met de positionering van jouw centrum als expertise centrum voor klachten aan het bewegingsapparaat. Samen kijken we hoe jij jouw oefenzaal optimaal laat renderen. Wij denken graag met je mee!

De kosten en baten van flywheel training

Vergroot jouw flywheel kennis

Blogs-van-Fyzzio.jpg
Training

Blogs

Literatuur van Fyzzio2
Training

Literatuur

Video van Fyzzio
Training

Video's

Flywheel training opleidingen in NT-e

De toepassing van flywheeltraining is niet heel complex, maar je moet er wel voor opgeleid worden om de trainingsvorm te doorgronden en efficiënt te kunnen toepassen. Daarom biedt Fyzzio flywheel opleidingen (theorie en praktijk) die jou helpen bij een snelle leercurve en een kwalitatief goede behandeling. Alle opleidingen worden gegeven in het NT-e in Vianen.

NTe PoweredByFyzzio versie B RGB

Bekijk flywheel opleidingen in het NT-e