Echografie voor fysiotherapeuten

Producten Opleidingen Kennis Ondernemen

 Met echografie zie je niets over het hoofd.

Vaak onderzoek je een patiënt, maar heb je de aandoening niet ‘gezien’. Een echografie toestel geeft je toegevoegd inzicht bij het onderzoek en de evaluatie van de klachten van jouw patiënt. Jouw oordeel wordt betrouwbaarder, waardoor je nóg betere keuzes maakt voor jouw behandelplan. Musculoskeletale echografie (MSU) toont de structuren, waardoor je het beleid van de behandeling kunt optimaliseren. En de patiënt; die krijgt duidelijkheid!

Veelgestelde vragen echografie

Populaire echografie apparatuur

Opleidingen & Oefendagen echografie

Fyzzio gelooft er heilig in dat je er met de aanschaf van een echografie apparaat nog niet bent. Daarom bieden wij een uitgekiend programma aan echografie opleidingen voor fysiotherapeuten en (huis-)artsen. Van beginner tot expert, met e-learning, video’s en handig lesmateriaal ter ondersteuning. Daarbovenop bieden we allerlei extra hulp zoals gratis oefendagen, waardoor jij gegarandeerd de sterkste leercurve hebt in echografie. Alle opleidingen worden gegeven in het het Nationaal Trainingscentrum echografie (NT-e).

NTe PoweredByFyzzio versie B RGB

Opleidingen in het NT-e Welke hulp biedt Fyzzio aan echografisten?

Vergroot jouw kennis over echografie

Echografie literatuur - Fyzzio
Echografie

Literatuur

Echografie blogs - Fyzzio
Echografie

Blogs

Echografie videos - Fyzzio
Echografie

Video's

Echografie vakartikel - Fyzzio
Echografie

Vakartikel

Waarom kiezen voor Fyzzio?

De investering in echografie is een strategische keuze voor jouw praktijk. Het is een investering in jouw kwaliteit als onderzoeker en behandelaar. Fyzzio helpt je bij de keuze voor het echografie apparaat en de benodigde opleiding(en) die het beste bij jouw eisen en wensen aansluiten. Daarnaast wil jij jouw praktijk positioneren als expertise centrum voor diagnostiek en behandeling van het bewegingsapparaat, richting patiënten én verwijzers. Ook hierin ondersteunt Fyzzio jou. Zo verdien je de investering gegarandeerd terug!

Ondernemersaspecten echografie