"Hoe verdien ik de shockwave investering terug"?

Opbrengsten van shockwave therapie 

Je bent niet alleen behandelaar..., maar ook ondernemer!

Als fysiotherapeut ben je vanzelfsprekend geïnteresseerd in de effecten van shockwave therapie op de klachten van jouw patiënt. Maar je bent natuurlijk ook ondernemer! Wist je dat je slechts één nieuwe patiënt per week hoeft te behandelen en dan toch al een financiële winst realiseert?!

Resultaat van behandelingen maakt patiënten dolblij.

Schermafbeelding 2021 07 22 om 09.39.57


Investering, kosten en opbrengsten

De investering in shockwave therapie is een heel goede indien deze past binnen jouw strategisch plan. Je hebt een effectieve behandelvorm voor nieuwe doelgroepen én je kunt een goed financieel rendement behalen. Een kloppend verhaal dus, letterlijk en figuurlijk.

Start je met shockwave therapie, dan is een apparaat voor radiale shockwave therapie (RSWT) een prima keuze. Indien je kiest voor een Storz Duolith shockwave toestel, dan heb je een compleet apparaat voor radiale én gefocusseerde shockwave (FSWT). Zo ben je in staat alle shockwave indicaties te behandelen. 

De investeringsbeslissing kent vele overwegingen, waaronder een financiële. Neem contact op met Fyzzio voor een maatwerk berekening.

Een goed opgezette promotie in een lokaal blad levert gemiddeld 20-30 nieuwe aanmeldingen op!

Aantrekkelijke lease aanbod

Wil je jouw eigen financiële middelen aanspreken voor de vernieuwing van jouw praktijk? Prima, maar het hoeft niet. Fyzzio heeft een zeer aantrekkelijk lease-aanbod, met scherpe prijzen en aantrekkelijke voorwaarden. Met leasing blijft jouw eigen geld vrij beschikbaar voor andere uitgaven, terwijl je tóch vernieuwt.

Leasing bij Fyzzio betekent een vast maandbedrag betalen gedurende de gehele looptijd (meestal 5 jaar). Na afloop van deze looptijd is het apparaat ook juridisch van jou terwijl de maandbetalingen stoppen. Leasing biedt dezelfde fiscale voordelen die een contante betaling ook biedt. Zo benut je bijvoorbeeld de Kleinschalige Investerings Aftrek (KIA), waardoor je van elke tienduizend euro netto mogelijk € 1.400 terugkrijgt. Na aftrek van fiscale posten kost een investering van elke tienduizend euro jou minder dan € 5.000 netto, bij maximale aftrek slechts € 3.600.

Laat onze medewerkers of jouw accountant het voor je uitrekenen.

Bekijk alle shockwave apparatuur


Deel dit met een collega: