Shockwave therapie voor fysiotherapeuten

Producten Ondernemen Kennis Opleidingen

Shockwave therapie voor fysiotherapeuten.

Shockwave therapie is effectief bij de behandeling van o.a. tendinopathiëen, calcificaties, artrose, rupturen, plantaire fasciopathie en spasticiteit. Een groot aantal studies meldt bewezen effectiviteit.  Er bestaan verschillende vormen van shockwave: radiale shockwaves (R-SWT) en gefocusseerde shockwaves (F-SWT). Zij hebben andere karakteristieken en bieden daarmee andere behandelmogelijkheden. Fyzzio helpt jou bij de zorgvuldige selectie van de vorm die het beste bij jou en jouw patiënten past. 

Bekijk de veelgestelde vragen over shockwave therapie

Populaire shockwave apparatuur

Ondernemen met shockwave therapie

Hoe verdien je een investering in shockwave therapie terug? Dat is een veelgestelde en begrijpelijke vraag. Je wilt immers dat jouw investering rendeert, zowel vakinhoudelijk als economisch. Je hebt te maken met zowel kosten als opbrengsten. En leasing kan heel interessant voor je zijn! Hierbij blijft jouw eigen geld vrij beschikbaar voor andere uitgaven, terwijl je toch vernieuwt. 

De kosten en baten van shockwave

Verbeter jouw shockwave therapie kennis

Shockwave blogs - Fyzzio
Shockwave

Blogs

Shockwave literatuur - Fyzzio
Shockwave

Literatuur

Shockwave apparatuur videos van Fyzzio
Shockwave

Video's

Shockwave therapie opleidingen in het NT-e

Met de aanschaf van een product ben je er nog niet. Je wilt jouw nieuwe investering goed gaan gebruiken en maximaal benutten. Daarom heeft Fyzzio een heel ruime keuze aan professionele, post hbo-opleidingen. Onze opleidingen worden gegeven door deskundige docenten in het NT-e in Vianen. 

Er vinden bijna dagelijks opleidingen plaats, deze richten zich op Basis, Gevorderd of Expert niveau. De opleidingen zijn up-to-date, geaccrediteerd, praktijkgericht en besteden aandacht aan de plek binnen het totale behandelplan.

NTe PoweredByFyzzio versie B RGB

Bekijk shockwave opleidingen