EMTT voor fysiotherapeuten

Producten Kennis Ondernemen

EMTT, een aantrekkelijke nieuwe behandeling.

Extracorporeale MagnetoTransductie Therapie (EMTT) is een nieuwe therapievorm die effectief is bij (chronische) pijn, degeneratieve gewrichtsaandoeningen, spier- en peesproblemen. Door de hoge penetratiediepte van 18 cm pakt EMTT niet alleen de lokale pathologie aan, ook het bijbehorende ontstekingsproces wordt positief beïnvloed. EMTT is een goed alternatief bij de behandeling van vele musculoskeletale aandoeniningen zoals:

- Degeneratieve gewrichtsaandoeningen, zoals artrose
-Spondylartrose
- Chronische pijn
- Tendinopathieën
- Fracturen
- Botoedeem 

Wat is EMTT en hoe werkt het?

Vergroot jouw kennis over EMTT

EMTT literatuur
EMTT

Literatuur

EMTT apparaat blogs
EMTT

Blogs

EMTT videos
EMTT

Video's

EMTT vakartikel
EMTT

Vakartikel

Wat betekent de investering in EMTT en hoe verdien je dat terug?

Als behandelaar ben je vanzelfsprekend geïnteresseerd in de effecten van EMTT op de klachten van jouw patiënt. Maar je bent natuurlijk ook ondernemer! Fyzzio heeft de missie om fysiotherapie succesvoller te maken. Zowel in de effectiviteit van de behandeling als economisch door het helpen met het aantrekken van nieuwe patiënten doelgroepen. Succesvol ondernemen is precies wat in deze onzekere tijd gevraagd wordt. Je kunt je bedrijf laten groeien door met de Storz Magnetolith te investeren in EMTT. Fyzzio heeft tijdelijk een speciale Fyzzio leasing regeling in het leven geroepen, waarmee jij jouw cash kunt behouden.

Graag vertellen we je tot in detail over de kosten en de verwachte opbrengst van de Magnetolith! Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op. 

Ondernemersaspecten EMTT