EMTT voor fysiotherapeuten

Producten Ondernemen Kennis Opleidingen

EMTT voor fysiotherapeuten.

EMTT, extracorporeale magneto transductie therapie, optimaliseert het functioneren van weefsels en draagt bij aan het weefselherstel. EMTT wordt al in veel centra wereldwijd ingezet bij spier-, pees- en (degeneratieve) gewrichtsproblemen zoals artrose, spondylartrose, chronische pijn, tendinopathieën, fracturen en botoedeem. Door de hoge penetratiediepte van 18 cm pakt EMTT niet alleen de lokale pathologie aan, ook het bijbehorende ontstekingsproces wordt positief beïnvloed. 

Bekijk de veelgestelde vragen over EMTT

De Storz Magnetolith uitgelicht

Bekijk de Storz Magnetolith

Ondernemen met EMTT

Hoe verdien je een investering in EMTT terug? Dat is een veelgestelde en begrijpelijke vraag. Je wilt immers dat jouw investering rendeert, zowel vakinhoudelijk als economisch. Je hebt te maken met zowel kosten als opbrengsten. En leasing kan heel interessant voor je zijn! Hierbij blijft jouw eigen geld vrij beschikbaar voor andere uitgaven, terwijl je toch vernieuwt. 

De kosten en baten van EMTT

Verbeter jouw EMTT kennis

EMTT apparaat blogs
EMTT

Blogs

EMTT literatuur
EMTT

Literatuur

EMTT videos
EMTT

Video's

Opleidingen in het NT-e

Met de aanschaf van een product ben je er nog niet. Je wilt jouw nieuwe investering goed gaan gebruiken en maximaal benutten. Daarom heeft Fyzzio een heel ruime keuze aan professionele, post hbo-opleidingen. Onze opleidingen worden gegeven door deskundige docenten in het NT-e in Vianen. 

Goed nieuws is dat de toepassing van EMTT niet complex is. Jouw rayon manager komt het toestel op jouw praktijklocatie uitleggen en vertellen over de ins en outs van de therapievorm en parameters. Je hoeft er dus geen speciale opleiding voor te volgen! 

Bekijk de opleidingen