Terugverdienen investering in EMTT

Je kunt jouw bedrijf laten groeien door
te investeren in EMTT 

Lees over de speciale Fyzzio leasing en bekijk het cashflow overzicht

Fyzzio heeft de missie om fysiotherapie succesvoller te maken. Zowel in de effectiviteit van de behandeling als economisch door het helpen met het aantrekken van nieuwe patiënten doelgroepen. Succesvol ondernemen is precies wat in deze onzekere tijd gevraagd wordt. Je kunt je bedrijf laten groeien door met de Storz Magnetolith te investeren in EMTT.

Fyzzio heeft een tijdelijk een speciale Fyzzio leasing regeling in het leven geroepen, zodat jij jouw cash kunt behouden. 

Fyzzio leasing

Wat houdt deze Fyzzio leasingregeling in?

Wanneer je investeert in een Storz Magnetolith kun je natuurlijk direct het hele bedrag betalen, dan heb je de regeling niet nodig. Als je echter wel vooruit wilt, maar jouw cash wilt behouden, kun je gebruik maken van Fyzzio leasing. Bij gewone leasing betaal je normaal gesproken na levering in 60 maandelijkse termijnen, waarna de spullen eigendom van de praktijk zijn. Bij Fyzzio leasing kunnen we (voor een beperkt aantal klanten) een ‘6 maanden kostenvrije periode’ bieden. Je ontvangt het toestel en start pas over 6 maanden met de maandbetaling.

Rekenmodel aanschaf Storz Magnetolith

Het investeringsbedrag voor aanschaf bedraagt € 39.650. Bij Fyzzio leasing over 60 maanden betaal je in dat geval maandelijks € 731,94 incl. BTW. 

Tijdelijk betaalt Fyzzio de eerste 6 maanden aan je terug. Per saldo is dit 6 x 731,94 = € 4.391,64 !

Maar er is meer voordeel, want de overheid heeft ook een fijne regeling!

Nu investeren en pas over 6 maanden starten met betalen. Dat op zich is al heel mooi. Er is echter nog een groter voordeel; de overheid heeft namelijk een fijne regeling.

De afschrijvingskosten over de investering in combinatie met de investeringsaftrek betekent een verlaging van de belasting over 2021.

Bij een investering van € 39.650,- en een belastingdruk van 49,5% bespaar je op de belastingaanslag van 2021 een bedrag van €9.420,- (49,5% x 28% x 39.650 = inv.aftrek + 49,5% x 0,2 x 39.650 = afschrijving)

De leasekosten in 2021 bedragen 12 x 730,35 = €8.764,-

Dit betekent dat deze belastingbesparing meer dan de leasekosten over 2021 afdekt (laat de berekening bij twijfel toetsen door jullie financieel adviseur).

Schermafbeelding 2020 08 20 om 10.35.37

Kortom, de komende anderhalf jaar geen extra kosten maar wel een hele grote kans om de praktijkomzet te boosten! Het klinkt haast te mooi om waar te zijn ;-)

Samenvattend de voordelen!

  1. Investeren zonder cash out in de eerste 6 maanden.
  2. Je plukt wel direct de vruchten van deze investering, zoals toegenomen aantrekkelijkheid voor cliënten, aantrekkingskracht op nieuwe doelgroepen, extra werkplezier voor jou en je team.
  3. Iedere extra patiënt die door het aanbieden van EMTT voor jouw praktijk kiest levert bij een tarief van € 30,- en een behandelgemiddelde van 9 zittingen € 270,- extra omzet op. Bij één extra aanmelding per week is dit 52 x 270 = € 14.040 extra omzet per jaar!

    Door nu EMTT aan te bieden als therapeutisch middel creëer je voor jouw praktijk een unieke regio functie. 
    Eerdere ervaringen met nieuwe therapievormen heeft ons geleerd dat praktijken veelal 5-10 unieke aanmeldingen per week krijgen.

Ben je Fys'Optima Partner?

Bij Fys'Optima aangesloten praktijken kunnen gebruik maken van financiering via de clubkas van Fys'Optima. Tegen nog lagere rente en eventueel aflossingsvrij. Dat geeft nog meer flexibiliteit in beschikbaar geld. Informeer bij het secretariaat van Fys'Optima naar de mogelijkheden!

info@fyzzio.nl

0347 745050


Deel dit met een collega: