Welke vakinhoudelijke hulp krijgen MSU-echografisten?

Alle startende echografisten hebben behoefte aan een meekijkende docent of collega. Echografie vraagt namelijk leren in de praktijk. Ben jij ook op zoek naar feedback op jouw echo-onderzoek? Daarvoor heeft Fyzzio speciaal voor haar klanten een aantal onmisbare platforms beschikbaar: 

Het Nationaal Trainingscentrum echografie (NT-e)

Fyzzio realiseert zich heel goed dat je er met de aanschaf van een echo-apparaat nog niet bent. Dan begint het pas, jouw opleidingstraject tot deskundig MSU echografist! Fyzzio helpt je daarbij en biedt een groot aantal echografie opleidingen aan in het NT-e.

In het NT-e zijn al duizenden mensen opgeleid, waaronder fysiotherapeuten, huisartsen, orthopeden en sportartsen. De docenten verstaan hun vak, zijn fysiotherapeut, radioloog of professor radiologie.

Alle opleidingen in het NT-e

Handige instructiefilms

Een voorbeeld van een instructievideo over echografie. Meer video's vind je via de Kennispagina.

Instructievideo echografie

Gratis echografie oefendagen

Tijdens de oefendagen in het NT-e kun je komen oefenen, vragen stellen en casussen bespreken, alles onder begeleiding van een deskundige echografie specialist.

Echografie oefendagen

Fyzzio MSU Mentorgroep op Facebook

Fyzzio MSU echografie mentorgroep

Als Fyzzio echografieklant heb je toegang tot een besloten Facebookgroep waar echografisten met elkaar kennis kunnen delen over musculoskeletale echografie.  Je kunt echo-casuïstiek inbrengen of meelezen en meedenken in de casuïstiek van anderen. Ook kun je hier natuurlijk mooie beelden uploaden, waar je trots op bent! De docenten van het Nationaal Trainingscentrum echografie (NT-e) zijn actief op deze pagina en kijken met jouw beelden mee en voorzien deze van commentaar en suggesties.

Aanmelden Fyzzio MSU Mentorgroep

Kennisdeling d.m.v. blogs, literatuur en video's

Fyzzio en de docenten van het NT-e delen graag kennis met jou. Op allerlei manieren. Via de Kennispagina kun jij voor jou interessante items bekijken en indien gewenst downloaden.

Naar de Kennis pagina

Hulp bij de marketing van jouw praktijk

Je bent opgeleid als fysiotherapeut maar er worden ook ondernemersvaardigheden en marketingkennis van je gevraagd. Bovendien zijn er marketingmaterialen nodig om jouw dienstverlening aan te prijzen. Fyzzio helpt je hierbij!

Marketingondersteuning


Deel dit met een collega: