NESA therapie in Nederland

Chronische vermoeidheid, stressklachten, slapeloosheid, burn-out, neuropathische pijn of overactieve blaas...


Voorbeelden van chronische klachten die lastig op te lossen zijn en vragen om een multidisciplinaire aanpak. Het zijn indicaties waarbij het autonome zenuwstelsel is ontregeld, de (ortho)sympaticus de overhand neemt en de nervus vagus te laag in activiteit is. Dit vraagt om ‘adaptatie van het autonome zenuwstelsel’. NESA therapie is een effectieve en pijnloze behandeling die de balans kan herstellen. Onderzoeken tonen aan dat NESA therapie vaak goede resultaten geeft.

NESAclinics uithangbord gevel kopie

Kans voor ondernemers in de zorg

NESA behandelingen vragen de deskundigheid van fysiotherapeut, osteopaat, chiropractor of arts. Waarbij beïnvloeding van het autonome zenuwstelsel ook in een geschikte omgeving moet plaatsvinden. Daarom biedt NESACLINICS ondernemers een complete formule, inclusief advies voor inrichting, gevelreclame etc. Ook biedt NESACLINICS startende klinieken tijdelijk een regiobescherming om zich goed te positioneren en de voordelen van ‘first movers’ te pakken. 

Interesse? Laat het hier weten en claim jouw regio. 

Ik claim een regio, graag contact!

NIEUW! NESACLINICS in Nederland.

NESACLINICS® is een formule van Fyzzio, met een landelijk netwerk van behandelcentra voor NESA therapie. De formule biedt zorgondernemers een gezonde bedrijfsvoering met loon naar werken. De formule maakt instappen relatief eenvoudig; merknaam, inrichtingsadvies, communicatie, werven van patiënten en een goed renderende exploitatie zijn zaken die NESACLINICS biedt. De behandelingen zijn géén fysiotherapie en worden privaat betaald à € 90,- per sessie.

Regelmatig betalen werkgevers, omdat zij uitgevallen medewerkers snel weer fit willen hebben of dreigende uitval proberen te voorkomen. De kwaliteit van de NESACLINICS wordt gecreëerd door online en fysieke opleidingen, inspiratiesessies en een actieve NESA community.  

Wil je meer weten over de formule?

Strategische samenwerking Fyzzio met NESAWORLD

video

Een kans naar een gezonde bedrijfsvoering, en wij ontzorgen jou. Een aantrekkelijke optie, vind je niet?
We zijn bereid om jou, wanneer je als eerste instapt in jouw regio, gedurende een jaar regiobescherming rondom jouw postcodegebied te geven. Dit geeft jou een flinke voorsprong! 

Ad Evers, CEO NESACLINICS Nederland

Ad Evers1

Bekijk de patiëntenwebsite over NESA therapie.

Lees meer over NESA op de patiëntenwebsite! Daar vind je ook de behandelcentra die op korte termijn gaan starten.


Deel dit met een collega: