Marketing van de fysiopraktijk

Je bent opgeleid als fysiotherapeut maar er worden ook ondernemersvaardigheden en marketingkennis van je gevraagd. Daar ben je mogelijk niet volledig in thuis en je mist daardoor een kader om de juiste dingen te doen. Fyzzio helpt je daarbij, onder andere met een leerzame opleidingsdag Marketing van de fysiopraktijk. Marketing van jouw praktijk

Opleidingsdag Marketing van de fysiopraktijk

Hoe breng je jouw praktijk 'aan de man'? Tijdens deze interessante en leuke dag doe je samen met collega fysiotherapeuten nieuwe ideeën, kennis en vaardigheden op. Deze praktische opleidingsdag geeft jou kansrijke modellen voor marketing en verkoop die perfect passen bij een fysiotherapiepraktijk. Slimme technieken die op een sympathieke wijze praktijkgroei kunnen realiseren en de opbrengst vergroten.

Wat bereik je tijdens deze dag?

  • Nieuwe doelgroepen naar je praktijk halen? “Ik heb een concrete lijst met doelgroepen!”
  • Hoe zoeken en vinden deze mensen mij? “Ik heb een duidelijke richting voor marcom.”
  • Welke communicatiemiddelen zet ik in? “Ik weet welke slimme keuzes ik kan maken.”
  • Wat is, voor mijn praktijk, de beste boodschap om uit te dragen? “Mijn boodschap is een klantenbinder”.
  • Hoe vertel ik mijn boodschap? “Kom maar op, ik verkoop mijn behandelingen en overige diensten van mijn praktijk”.
  • Wat kan ik er morgen al mee doen? “Collega’s, we gaan dit en dat doen"!

De cursus wordt gegeven in het NT-e, het opleidingscentrum van Fyzzio. Via onderstaande link vind je meer informatie over deze opleidingsdag.

Opleidingsdag Marketing van de fysiopraktijk

 "Zoals waarschijnlijk bij veel fysiotherapeuten is marketing niet echt mijn ding. Deze cursus heeft me er toch echt voor geënthousiasmeerd en me verschillende mogelijkheden geboden om hier actief mee aan de slag te gaan".
Steven Constandse, Fysiotherapie Vogelenzang

"Inspirerend. In een prettige setting met collega's sparren onder professionele begeleiding".
Vivian van Kempen, Fysio Heel

"Zeer positief. Veel inzichten, je gaat echt nadenken over de strategie, ik ga ook mijn website aanpassen".
Erik Vogels, Fysiotherapie Venhorst


Deel dit met een collega: