Medische fitness voor de ondernemende fysio

Je bent therapeut én ondernemer

Je probeert jouw patiënten zo snel mogelijk weer op het gewenste niveau te krijgen. Fysiotherapie in optima forma voor cardiopulmonale, neuromusculaire en zelfs mentale therapie. Ook voor preventief trainen of voor sportspecifieke training exploiteer je jouw medische fitness ruimte. Zo creëer je naast verzekerde zorg extra inkomstenbronnen voor jouw praktijk. Dat is strategisch gezien essentieel voor de toekomst van de praktijk.

Fyzzio biedt onderscheidende trainingsmethoden. Aansluitend bij jouw deskundigheid als specialist in bewegen, beter en effectiever dan in het fitnesscentrum, en haalbaar voor kleine en grote ruimtes.

Je kunt bij Fyzzio terecht voor cardio-, kracht-, functional core- en flyhweel trainingsapparatuur. Specifiek geschikt voor de fysiopraktijk en ieder met zijn eigen kenmerken en voordelen. Afhankelijk van jouw doelgroep, ruimte, interessegebied en wensen bekijken we samen met jou hoe jij jouw trainingsruimte kunt inrichten.

Medische fitness apparatuur van Fyzzio

Ondernemen in de fysiotherapie

Een succesvol plan bestaat uit een visie én een exploitatieoverzicht.

Fyzzio heeft rekenmodellen om voor elke trainingsruimte een exploitatie op te stellen. Hierbij wordt direct duidelijk welke kritische succesfactoren je in de gaten moet houden en waarop je kunt sturen. Dergelijk model, Activity Planning© genaamd, vormt een basis voor inzicht en succes. Wij zien dat zo’n inzicht praktijkhouders echt een handvat biedt en als een managementtool wordt gebruik. Zowel voor een totale zaal als voor een ‘shop in shop’.

Afspraak maken voor vrijblijvend adviesgesprek medische fitness ruimte

FyzzioKinetic Shop in Shop

Creëer je de FyzzioKinetic 'shop in shop', dan reserveer je vanaf 9 m2 een kleine ruimte om de Kinetic training te presenteren. De kosten zijn laag, de opbrengt maximaal. Wij helpen je graag met het realiseren hiervan.

Voor enkele duizenden euro’s per jaar realiseer je al een sterke formule die aantrekkelijk is voor jouw doelgroepen en een veel grotere opbrengst kent.  De aanschaf die hiervoor nodig is kun je uit eigen middelen doen, of via leasing financieren. Vanwege de aantrekkelijkheid én de huidige lage rente is leasing tegenwoordig meer regel dan uitzondering.

FyzzioKinetic centrum Venray

FyzzioKinetic Centrum, 'shop in shop', vanaf 275 euro per maand

Medische trainingsruimte

Complete medische trainingsruimte, vanaf 570 per maand

Leasing

Leasing bij Fyzzio betekent een vast maandbedrag betalen gedurende de gehele looptijd, meestal 5 jaar. Na afloop van deze looptijd is de apparatuur ook juridisch van jou terwijl de maandbetalingen stoppen. Leasing biedt dezelfde fiscale voordelen die een contante betaling ook biedt. Zo benut je bijvoorbeeld Kleinschalige Investerings Aftrek (KIA), waardoor je van elke € 10.000 netto € 1.400 terugkrijgt. Na aftrek van fiscale posten kost een investering van elke € 10.000 euro jou minder dan € 5.000 netto, bij maximale aftrek zelfs slechts € 3.600!

Ben jij Fysoptima Partner?

Dan kan Fysoptima jou de benodigde financiering verstrekken tegen een substantieel aantrekkelijker tarief dan de bank. Informeer bij het secretariaat van Fysoptima naar de mogelijkheden!

Medische fitness van Fyzzio


Deel dit met een collega: